09 octubre 2006

Voti voti voti, espanyol qui no voti!!!

El blog d'aquesta setmana el faré completament en català (a no ser que s'em escapi algun insult que es molt probable).

Aquest cap de setmana han hagut 2 noticies collonudes i una molt dolenta, lamentable.

Començarem per la mala noticia que va succeir la matinada del diumenge. Schumacher va petar motor i l'horrible, deplorable i energumen Alonso va guanyar. Em vaig despertar el dissabte al matí i vaig mirar a marca.es el resultat. La meva reacció va ser: obrir la web - llegir titular - tancar el ordinador - tornar a dormir. Així de senzill.Va ser un cop molt dur, ja que no m'ho esperava. Podía esperar-me que Alonso tingues sort com cada Gran Premi, però no em podía esperar una petada de motor d'un Ferrari, el millor cotxe i equip de la Formula 1 actual. Feia 6 anys que no petava un motor el gran Schumacher, i justament passa en el pitjor moment. Però vaja, el mal ja està fet.

Des d'aquest humil blog encara tenim esperançes. Ja que si li ha passat al rei, podría passar-li també al "plebello" asturià. Però per si de cas això no succeis, donem unes quantes idees:
- Que hagi de rodar un altre anunci per a Renault, però que no li posin frens al cotxe, aleshores quan estigui rodant aquelles imatges d'ell en una carretera fent corves no pugui frenar mai, MAI!!
- Tots contra ell: F1 KAMIKAZES. Tots haurien de rebentar el seu cotxe amb el del asturià, però que sembles un accident. Raikkonen i Ralph confiem en vosaltres.
- Magia negra: Budú, vendre l'ànima al diable, etc
- Francotirador (com a última opció): Quan estigui a punt d'arribar a la meta, a la última corva es veu com ell perd el control del bolid i s'estavella, deixant el Truñault destrosat. No volem un tir al cap, no es necessari la seva mort (almenys de moment), amb un tir al braç es soluciona tot.

Confiem en que si existeix algun tipus de Déu, sapiga el que realment li convé al món: si el kaiser ha de triumfar o si un "niñato" ha de fer que es torni a repetir la imatge pessima de l'any passat. Volem la primera opció.

Fins aquí les males noticies. Ara venen les bones, el millor del cap de setmana siiii.

1. Derrota de "la marea roja" o el que es el mateix: la Selecció (o banda) Espanyola de Futbol.


Alegria primer, joia, emoció i extasis després, riure, carcajada i descollonament màxim per finalitzar.. tot això es el que vaig sentir al escoltar que havien perdut davant de Suecia. Una selecció potencialment insuperable clar. El primer gol dels suecs es de riure. Casillas s'el menja, crec que ja no va sopar. Però el segon encara es millor: corner a favor d'Espanya, remata Puyol i un jugador suec treu la pilota en la mateixa ralla. Tots es queden reclamant gol i Suecia va creant un contra atac. Puyol ho veu i corre fins a la seva area, ningú més ho fa. Pilota al davanter centre, Puyol i Casillas es tiren davant la finta del davanter, amaga el xut i a porta lliure gol. GOL GOL GOOOLL!!!! 2-0 i humillació.

Els diaris, i afició demanen la dimissió de Luis Aragonés, però des d'aquí ens preguntem: perque??? Si ho està fent de putissima mare!! Jugadors desmotivats, afició perdent les ganes i Letonia per davant amb un partit encara per jugar. Si si, Letònia, una altra selecció totalment professional, amb jugadors amb sous astronomics (visca la ironía!).2. Catalunya - EuskadiAixò si es un partit de futbol, això si que es espectacle. El Camp Nou va ser la seu per aquest gran partit. Selecció Catalana reconeguda jaaa!!!
56.000 persones, no passa cada dia que un partit de futbol capti l'atenció de tanta gent. La selecció Espanyola no ho aconsegueix ni en els mundials jajajaja

"Voti voti voti, espanyol qui no voti"
"In-Inde-Independència!"

Aquests van ser alguns dels cantics que ens van fer deixar la veu. L'espectacle era a la graderia i al camp, això no es viu sempre. VISCA CATALUNYA!!

Un bon partit, amb moltes ocasions per a cada equip. Al final un 2-2 que ens deixa contents a tots, està clar que tant Catalunya com Euskadi guanyarien a Espanya en un duel.

I com olvidar les cremes de banderes espanyoles!! O les banderes de Suecia o Irlanda clar.

Volem seleccions autonomiques ja!!!